Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden van: Van Gils Trading gevestigd te Zundert ingeschreven bij de KvK te Breda onder nr. 54345669
Geldig vanaf: 01 juli 2014

Door uw bestelling geeft u aan met de leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden van Van Gils Trading akkoord te gaan. U ontvangt na uw bestelling een email ter bevestiging, dit is tevens uw bewijs van bestelling. Indien u onze bevestiging niet heeft ontvangen dan verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen met Van Gils Trading.

Alle prijzen op de website van Van Gils Trading zijn in euro’s (€) en deze zijn zowel inclusief BTW als ook exclusief BTW aangegeven. Voor alle bestellingen worden verzendkosten berekend zoals aangegeven bij de betreffende producten op de website, deze prijzen zijn van toepassing bij verzending binnen Nederland. Voor levering buiten Nederland zijn afwijkende tarieven van toepassing, Van Gils Trading zal m.b.t. deze afwijkende tarieven contact met u opnemen om de tarieven door te nemen.

Van Gils Trading zal na ontvangst van uw betaling zo spoedig mogelijk overgaan tot verzending van uw bestelling. In het geval dat een besteld product niet op voorraad is, zal Van Gils Trading u informeren over de te verwachten levertijd. Wanneer het bestelde product niet meer te leveren is vervalt de bestelling en wordt uw betaalde bedrag gecrediteerd. Van Gils Trading behoudt zich het recht voor om bestellingen te annuleren indien de betaling niet of niet tijdig heeft plaats gevonden.

Van Gils Trading is niet verantwoordelijk voor enige schade dan wel van vermissing tijdens het transport van de goederen. Wanneer u een product wilt retourneren of ruilen dan verzoeken wij u binnen 10 dagen via e-mail of telefonisch contact met ons op te nemen. De producten, ongebruikt, moeten worden geretourneerd in de originele verpakking met een kopie van de factuur met daarop uw bankgegevens en voldoende gefrankeerd. Geretourneerde producten die niet voldoende gefrankeerd zijn worden niet geaccepteerd. Wanneer het product in goede orde is ontvangen door Van Gils Trading zal deze overgaan tot restitutie van het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten en in geval van omruilen tot het verzenden van een nieuw product. Van Gils Trading heeft het recht verzendkosten te rekenen voor het opnieuw toesturen van een product bij omruilen. Door Van Gils Trading, speciaal voor u bestelde producten of op maat gemaakte producten kunnen niet geruild en of geretourneerd worden.

Van Gils Trading garandeert gedurende een termijn van 6 maanden de afwezigheid van gebreken die zich openbaren na de levering. De koper heeft recht op kosteloze vervanging van gebrekkige onderdelen binnen redelijke tijd. Verzendkosten i.v.m. garanties zijn voor rekening van koper.

De informatie op de website van Van Gils Trading is zorgvuldig samengesteld, echter prijs, model en kleurwijzigingen zijn voorbehouden zoals ook typefouten. Voor vragen m.b.t. onze Algemene Voorwaarden kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier op de website.

water_splash_web